20170410 171512 medium

Er du interesseret i at deltage i et kursus om dynamisk assessment & interaktiv testning - eller i kursus om Cognitive Abilities Profile - og være med i første bølge af dynamisk assessment og interaktiv testning i Danmark?

Så kan du orientere dig ovenfor i de åbne kurser, du kan tilmelde dig. En anden mulighed er at forespørge om et specialtilpasset kursus, oplæg eller temadag som dækker netop jeres professionelle behov. Har du tidligere deltaget i kurser i Dynamisk Assessment eller Cognitive Abilities Profile, så kan du tilmelde dig opfølgende Mastery - Praktikum - Supervisionsdage.

 

Tidligere deltagere om underviser Jens Wilbrandt:

"Fantastisk dygtig og praksisorienteret underviser. Skønt! Meget stor faglig viden, der blev formidlet meget let forståeligt. Jeg tager meget med mig hjem fra alle områder."

 

"Rigtig mange af de ting du fremlagde er brugbare og relevante såvel i arbejdet, som i omgang med mennesker i den private sfære."

 

"Virkelig overskuelig og systematisk gennemgang af begreber og gode illustrative eksempler. Selv om jeg har været praktiker i mange år, har det været så godt og konstruktivt at få det hele gennemgået professionelt."

 

"Veloplagt, velforberedt, fagligt bredt og dybt, humoristisk, sympatisk menneskesyn, godt organiseret. Ofte er begreber/kurser o. lign. meget teoretiske og flyvske, men dette var meget konkret."

 

"God dialog under oplægget. Jens giver super dybdegående forklaringer. Fantastisk til at eksemplificere og sammenligne med andre diagnoser, så det virkelig kunne forstås. Godt med så solid praksiserfaring."